Kawa pochodzenia kolumbijskiego. Zaraz po Brazylii i Wietnamie z blisko 100 mln ton wyprodukowanej rocznie kawy – Kolumbia jest trzecim największym na świecie producentem kawy.

  • Ziarna Gdańskiej pochodzą prosto z Brazylii i Kolumbii. Cechuje je niska zawartość goryczkowego posmaku oraz lekka kwasowość. Zadowoli miłośników słodkich nut, jak i mlecznego, orzechowo-czekoladowego aromatu. […]
  • Mieszankę Łódzką charakteryzuje wyczuwalna nuta migdałowo-karmelowa, zbalansowana gorycz połączona z delikatną, wiśniową kwasowością. Kawa posiada niewielką zawartość kofeiny, dzięki czemu idealnie nadaje się zarówno do espresso jak i do kaw […]
  • Mieszanka Rzeszowska to połączenie nadające delikatnej kwasowości Arabik z Brazylii i Kolumbii wraz z pochodzącą z Rwandy Robustą, która nadaje delikatnej czekoladowej goryczy i przyjemną delikatną piankę. Idealnie sprawdzi się do kaw […]
  • Siedlecka to wysublimowane połączenie arabik z Etiopii, Brazylii i Kolumbii. Subtelnie przeplatają się w niej nuty orzechowe, migdałowe i owocowe. Świetnie smakuje jako Espresso, uwalniając pełnię […]
  • Mieszanka Skierniewicka to naturalna energia i moc zamknięte w najwyższej jakości ziarnach. Średnie palenie Naszych orginów pochodzących z Brazylii, Kolumbii i Indii pozwala wydobyć czekoladowo- orzechowe […]
  • Toruńska została opracowana z myślą o różnorodnych potrzebach naszych klientów. W skład mieszanki wchodzą najlepsze odmiany brazylijskiej arabiki i charakterne ziarna robusty. Ten produkt cechuje krótki, […]
  • Warszawska to znakomite połączenie kolumbijskiej arabiki i bardzo intensywnej indyjskiej robusty, który nadaje kawie mocny charakter. Pełnia siły ziaren pochodzi od krótkiego, ale bardzo dynamicznego procesu […]
SKLEP