Białostocka jest połączeniem wyselekcjonowanych ziaren arabiki i wyśmienitej odmiany robusty. Posiada średnią zawartość kofeiny, co powoduje, że można delektować się tym smakiem niezależnie od pory dnia. […]
Ziarna Gdańskiej pochodzą prosto z Brazylii i Kolumbii. Cechuje je niska zawartość goryczkowego posmaku oraz lekka kwasowość. Zadowoli miłośników słodkich nut, jak i mlecznego, orzechowo-czekoladowego aromatu. […]
Krakowska to kawa dodająca energii i pobudzająca do działania, ale jednocześnie delikatna o wyrazistym smaku. Jest to idealna propozycja dla oczekujących od kawy czegoś więcej niż […]
Poznańska ma delikatny, ale jednocześnie wyrazisty korzenny smak, który jest wynikiem doboru najwyższej jakości ziaren. Wyczuwalny jest słodki i kremowy aromat. Poznańska ma niską zawartość kofeiny […]
Siedlecka to wysublimowane połączenie arabik z Etiopii, Brazylii i Kolumbii. Subtelnie przeplatają się w niej nuty orzechowe, migdałowe i owocowe. Świetnie smakuje jako Espresso, uwalniając pełnię […]
Szczecińska charakteryzuje się wyjątkowym smakiem i mocnym charakterem. Składa się w 40% z arabiki i 60% z robusty. Jest to kawa idealna dla tych, którzy potrzebują […]
Toruńska została opracowana z myślą o różnorodnych potrzebach naszych klientów. W skład mieszanki wchodzą najlepsze odmiany brazylijskiej arabiki i charakterne ziarna robusty. Ten produkt cechuje krótki, […]
Warszawska to znakomite połączenie kolumbijskiej arabiki i bardzo intensywnej indyjskiej robusty, który nadaje kawie mocny charakter. Pełnia siły ziaren pochodzi od krótkiego, ale bardzo dynamicznego procesu […]
Wrocławska pochodzi z kompozycji wysokogatunkowej brazylijskiej arabiki i indyjskiej odmiany robusty. Wyróżnia się akcentami orzechowymi i korzennymi. Robusta zawarta w mieszance ma bardzo mocny charakter, który […]
Poznaj instrukcje parzenia kawy z mniszka różnymi metodami. Poniżej instrukcje dla ekspresu przelewowego, dripa, kawiarki, chemexa, filtru papierowego oraz dla parzenia tradycyjnego.
Białostocka jest połączeniem wyselekcjonowanych ziaren arabiki i wyśmienitej odmiany robusty. Posiada średnią zawartość kofeiny, co powoduje, że można delektować się tym smakiem niezależnie od pory dnia. […]
Krakowska to kawa dodająca energii i pobudzająca do działania, ale jednocześnie delikatna o wyrazistym smaku. Jest to idealna propozycja dla oczekujących od kawy czegoś więcej niż […]
Poznańska ma delikatny, ale jednocześnie wyrazisty korzenny smak, który jest wynikiem doboru najwyższej jakości ziaren. Wyczuwalny jest słodki i kremowy aromat. Poznańska ma niską zawartość kofeiny […]
Siedlecka to wysublimowane połączenie arabik z Etiopii, Brazylii i Kolumbii. Subtelnie przeplatają się w niej nuty orzechowe, migdałowe i owocowe. Świetnie smakuje jako Espresso, uwalniając pełnię […]
Szczecińska charakteryzuje się wyjątkowym smakiem i mocnym charakterem. Składa się w 40% z arabiki i 60% z robusty. Jest to kawa idealna dla tych, którzy potrzebują […]
Wrocławska pochodzi z kompozycji wysokogatunkowej brazylijskiej arabiki i indyjskiej odmiany robusty. Wyróżnia się akcentami orzechowymi i korzennymi. Robusta zawarta w mieszance ma bardzo mocny charakter, który […]