Białostocka jest połączeniem wyselekcjonowanych ziaren arabiki i wyśmienitej odmiany robusty. Posiada średnią zawartość kofeiny, co powoduje, że można delektować się tym smakiem niezależnie od pory dnia. […]
Ziarna Gdańskiej pochodzą prosto z Brazylii i Kolumbii. Cechuje je niska zawartość goryczkowego posmaku oraz lekka kwasowość. Zadowoli miłośników słodkich nut, jak i mlecznego, orzechowo-czekoladowego aromatu. […]
Krakowska to kawa dodająca energii i pobudzająca do działania, ale jednocześnie delikatna o wyrazistym smaku. Jest to idealna propozycja dla oczekujących od kawy czegoś więcej niż […]
Poznańska ma delikatny, ale jednocześnie wyrazisty korzenny smak, który jest wynikiem doboru najwyższej jakości ziaren. Wyczuwalny jest słodki i kremowy aromat. Poznańska ma niską zawartość kofeiny […]
Siedlecka to wysublimowane połączenie arabik z Etiopii, Brazylii i Kolumbii. Subtelnie przeplatają się w niej nuty orzechowe, migdałowe i owocowe. Świetnie smakuje jako Espresso, uwalniając pełnię […]
Szczecińska charakteryzuje się wyjątkowym smakiem i mocnym charakterem. Składa się w 40% z arabiki i 60% z robusty. Jest to kawa idealna dla tych, którzy potrzebują […]
Toruńska została opracowana z myślą o różnorodnych potrzebach naszych klientów. W skład mieszanki wchodzą najlepsze odmiany brazylijskiej arabiki i charakterne ziarna robusty. Ten produkt cechuje krótki, […]
Warszawska to znakomite połączenie kolumbijskiej arabiki i bardzo intensywnej indyjskiej robusty, który nadaje kawie mocny charakter. Pełnia siły ziaren pochodzi od krótkiego, ale bardzo dynamicznego procesu […]
Wrocławska pochodzi z kompozycji wysokogatunkowej brazylijskiej arabiki i indyjskiej odmiany robusty. Wyróżnia się akcentami orzechowymi i korzennymi. Robusta zawarta w mieszance ma bardzo mocny charakter, który […]
Poznaj instrukcje parzenia kawy z mniszka różnymi metodami. Poniżej instrukcje dla ekspresu przelewowego, dripa, kawiarki, chemexa, filtru papierowego oraz dla parzenia tradycyjnego.
Poznańska ma delikatny, ale jednocześnie wyrazisty korzenny smak, który jest wynikiem doboru najwyższej jakości ziaren. Wyczuwalny jest słodki i kremowy aromat. Poznańska ma niską zawartość kofeiny […]
Siedlecka to wysublimowane połączenie arabik z Etiopii, Brazylii i Kolumbii. Subtelnie przeplatają się w niej nuty orzechowe, migdałowe i owocowe. Świetnie smakuje jako Espresso, uwalniając pełnię […]